Flexlux

Flexlux combineert duurzaamheid met Scandinavische esthetiek, waardoor de meubels perfect passen in moderne interieurs. Interior Tjip is agent voor Nederland.

Groothandel in stijlvolle meubeltrends

Flexlux is een gepassioneerde, vakkundige en ervaren Deense fabrikant van prachtig vormgegeven banken, designstoelen en relaxfauteuils – met oog voor comfort. In onze collecties vind je meubels gemaakt voor de hedendaagse consument. Door Italiaanse esthetiek, Scandinavische innovatie en Deense designwaarden te combineren, maken we aantrekkelijke, comfortabele en betaalbare kwaliteitsmeubels voor moderne huizen.

Merk oorsprong

Denemarken

Producten

Banken, design stoelen en relax stoelen

Interieur stijl

Scandinavisch en modern

Stoffen

Wol, katoen en linen

Duurzaamheid

OEKO-TEX STANDARD 100 label en FSC certificaat

Flexlux Aarhus Black Savoy Walnut
Flexlux Belle
Flexlux Clement Savoy

Elegante duurzaamheid

Het Zweeds merk dat synoniem staat voor eigentijdse elegantie, omarmt een milieubewuste benadering bij het vervaardigen van meubelstukken voor moderne woonkamers. Met een focus op duurzaamheid en innovatie produceert SITS prachtige banken en stoelen van uitzonderlijke kwaliteit. De Scandinavische esthetiek van SITS komt tot uiting in hun elegante ontwerpen, die perfect passen in hedendaagse interieurs. Ontdek de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid met SITS, waar milieuvriendelijkheid hand in hand gaat met verfijnde woonkamermeubels.

Tjip Spinder

transformeer jouw interieurassortiment met onze meubelcollectie

Of je nu een meubelwinkel, interieurontwerper of projectontwikkelaar bent, wij streven ernaar om een waardevolle samenwerkingspartner te zijn.

Ons team van experts staat klaar om je te assisteren bij het selecteren van de perfecte meubelstukken voor jouw projecten.