Over ons

Als meubelagent en groothandel streven we ernaar om hoogwaardige, eigentijdse meubelstukken te leveren die de norm overstijgen.

Groothandel in stijlvolle meubeltrends

Tjip Spinder en Thea Bruining

Onze missie in meubelinnovatie

Wij omarmen de overtuiging dat meubels niet alleen functionele objecten zijn, maar ware architecten van sfeer en beleving. We geloven in de transformerende kracht van zorgvuldig geselecteerde meubelstukken om een ruimte tot leven te brengen. Ons streven gaat verder dan het simpelweg leveren van meubels; het draait om het creëren van een ervaring, een beleving die resoneert met de unieke identiteit van elke ruimte en haar bewoners.

Met dit doel voor ogen streven we ernaar om niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, maar deze verwachtingen te overtreffen. We zijn toegewijd aan het leveren van inspirerende, kwalitatieve meubelstukken die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in stijl en comfort.

Meubels met visie

Innovatief design

Wij staan voor innovatie in meubeldesign, altijd afgestemd op de nieuwste trends en esthetische ontwikkelingen.

Persoonlijk

Wij bieden een persoonlijke benadering, waarbij we luisteren naar jouw wensen en behoeften om de perfecte oplossingen te kunnen bieden.

Duurzaamheid

We zijn trots op onze milieubewuste benadering. Onze meubels zijn niet alleen stijlvol, maar ook vervaardigd met het oog op duurzaamheid.

Partnerschap

Of je nu interieurontwerper, retailer of projectontwikkelaar bent, wij streven naar langdurige samenwerkingen.

Van der Valk Leeuwarden

Van der Valk

Naam meubelstuk

Van der Valk

Naam meubelstuk

Duurzaam partnerschap

Wij zien onze klanten als partners. Of je nu een interieurontwerper, retailer of projectontwikkelaar bent, we streven naar een langdurige samenwerking om gezamenlijk prachtige ruimtes te creeren.

transformeer jouw interieurassortiment met onze meubelcollectie

Of je nu een meubelwinkel, interieurontwerper of projectontwikkelaar bent, wij streven ernaar om een waardevolle samenwerkingspartner te zijn.

Ons team van experts staat klaar om je te assisteren bij het selecteren van de perfecte meubelstukken voor jouw projecten.