Franco Furniture

Franco Furniture is een Spaans familiebedrijf dat al ruim dertig jaar gespecialiseerd is in het vervaardigen van meubels voor in huis. Het bedrijf is in 1984 opgericht door Francisco Franco en wordt tegenwoordig gerund door de tweede generatie. De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op hun liefde voor design en kwaliteit.

Franco Furniture

De fabriek in Lucena (Córdoba, Spanje) beslaat een oppervlakte van maar liefst 15.000 vierkante meter, waarin zich opslag, productie, kantoren en logistiek bevinden. Al hun producten worden handmatig ontworpen en vervaardigd.

Tussen het brede assortiment vallen vooral de tweepersoons slaapkamersets en woonkamermeubelen op.

Verder is Franco Furniture de enige fabrikant op de markt die exclusieve collecties schoenenkasten, kaptafels en haltafels aanbiedt voor het midden-high-end segment. Designmeubels in gelakt MDF, gericht op de meest veeleisende klanten.

Het grootste assortiment meubelcollecties op de markt

Speciaal opgeleide en zeer ervaren vakmensen werken met materialen van toonaangevende Europese bedrijven en zorgen zo voor de duurzaamheid van de meubelen. Voordat deze de fabriek verlaten worden ze bovendien onderworpen aan strikte kwaliteitscontroles.

Zowel hun niet-aflatende inzet om innovatieve en avant-garde producten te leveren, als de constante modernisering van alle productie- en logistieke processen maken Franco Furniture tot een leider in de meest veeleisende, mondiale markten.

Advies nodig?

Geïnteresseerd in het assortiment van Franco Furniture? Neem contact op met Thea Bruining.